Slagbetingelser

Salgsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leveracer fra Chokoman.dk

Definitioner:
Aftalens parter "Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Chokoman.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.
"Chokoman.dk" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Chokoman.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Chokoman.dk viak ontakt@Chokoman.dk . De pågældende varebetegnelser og varemærker tilhører de enkelte producenter. Nå de pågældende varebetegnelser og varemærker nævnes, er det udelukkende for at kunne beskrive produktet. Produktbillederne skal betragtes som symbol.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.  Alle angivne priser er inklusive 25 % moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Chokoman.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Chokoman.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Chokoman.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem Køber og Chokoman.dk er først indgået, når Chokoman.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Chokoman.dk, Vælger du at afhente varen betales beløbet ved modtagelse af varen.

Reklamation:
Chokoman.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Chokoman.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Chokoman.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Chokoman.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Chokoman.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden Chokoman.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Chokoman.dk det fulde beløb som er blevet betalt inkl. fragt, dog skal alle omkostninger forbundet med returneringen afholdes af kunden. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. For at kunne gøre brug af denne ret skal flg. opfyldes: Du skal være forbruger - varen skal returneres i original emballage - ved varer i salgsemballage må emballagen endvidere ikke være beskadiget. Varer der returneres skal sendes med Post Danmark eller lignende som en sporbar pakke, det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt det indbetalte beløb. Det lette vores arbejdsgang betydeligt hvis du oplyser dine Bankoplysninger (Bankens Navn, Reg. Nr. & Kontonummer). Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
Chokoman.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:¨'

Misbrug af Chokoman.dk medfører politianmeldelse.


Varen er nu tilføjet din kurv
Antal
Samlet pris
Der er 0 produkter i din indkøbsvogn. Der er 1 produkt i din indkøbsvogn.
Samlet varekøb
Samlet forsendelse  Bestemmes senere
Samlet pris
Forsæt med at handle Forsæt til betaling