Teambuilding

I teambuilding er det vigtigt at evnen til at løse udfordrende opgaver for mindre grupper testes på en let målbar metode. Men gør det noget hvis man samtidig tilegner sig nogle vigtige kompetencer, der også gør lykke på hjemmefronten?
På et flødebollekursus opdeles deltagerne efter en kort samlet introduktion, i grupper på 3-4 personer.
De vil så selvstændigt fremstille flødebollerne fra bunden, med alle finesser og i de af gruppen ønskede smagsvarianter.
Det kræver et tæt og godt samarbejde at nå det perfekte resultat, imens man skæver til de andre grupper, og har det virkeligt sjovt undervejs.


Flødeboller med smag
Flødebollekursus 
Et orgie i smag, duft og lækker cremet flødebolleskum.
På en bund af den fineste marcipan, en klassisk vaffelbund eller måske en kombination, placeres det lækreste flødebolleskum man kan tænke sig. Med smag af vanilje, frisk hindbær, mokka eller måske en fantastisk lakridsvariant tilsmagt efter dine ønsker. Derefter dyppes de i den vidunderlige Valrhona chokolade, og pyntes efter smagsvarianten; kokos, tørret hindbær, mokkabønne, eller lakrids på toppen.
Undervejs lærer I hvordan flødeboller fremstilles helt fra bunden, og sikrer at chokoladen altid bliver blank med et fint knæk.
Kursisterne bliver udstyret med flotte forklæder under hele kurset. I hjembringer jeres mesterværker (min.8 pr. deltager) i passende emballage, samt et opskrifthæfte så man kan gå videre derhjemme.
Kurset forventes at tage ca. 2 timer.

Luksus flødebollekursus (med flere typer chokolade og bunde)
Et orgie i smag, duft og lækker cremet hjemmelavet flødebolleskum. Men også en udfordring i hvilke smagsvarianter du sætter pris på.
Hvad med bund af den fineste marcipan, et skum med din egen favorit på lakridssmagen, dyppet i en hvid Valrhona chokolade, hensynsløst pyntet med lakridsgranulat?
Måske en klassisk vaffelbund med skønt moccaskum pakket ind i den velsmagende lyse Valrhona chokolade, med en gylden mocca-chokoladebønne som blikfang?
eller f.eks. en sprød hjemmelavet krokantbund, med et frisk hindbærskum der er overtrækkes med mørk Valrhona chokolade, og tørret hindbær på toppen?

Alle disse muligheder, og mange flere kan man vælge imellem på det overdådige kursus.
Undervejs får man indsigt i hvordan flødeboller fremstilles helt fra bunden. Og hvordan man sikrer chokoladen altid bliver blank med et fint knæk.
I bliver udstyret med flotte chokoladeforklæder under hele kurset. Og hjembringer jeres mesterværker (min.8-10 pr. deltager) i passende emballage, samt et opskrifthæfte så man kan gå videre derhjemme.
Kurset forventes at tage ca. 2 timer.

 

 

Smuk_chokolade

Chokoladekursus inkl. smagning
Vi indleder med en kort chokoladesmagning, hvorunder  man bl.a. får helt styr på den blanke chokolade. Så går vi i gang og svinger gryderne til fyldet, støber skaller til chokoladerne og meget andet. Alle de fine chokolader bliver efterfølgende fordelt i en smuk emballage. Målet er at alle efterfølgende selv kan lave fyldt chokolade derhjemme. 
I bliver udstyret med flotte chokoladeforklæder under kurset. Og alle får et chokoladehæfte med hjem der indeholder opskrifter og tips.

Kurset forventes at tage ca. 3½ time.

 

Komprimeret Chokoladekursus inkl. smagning
svarer til ovenstående, og kan bruges hvis man ønsker fyldt chokolade, men ikke har tiden.
Det tager kun 2 timer, fordi der er leget TV-køkken i forvejen, og forberedt dele af kurset på forhånd.

Man  kommer igennem næsten alle processerne som et standard kursus har, men uden de naturlige pauser.

 

Trøffelkugler
Komprimeret Chokoladekursus med trøffelkugler
svarer til ovenstående, men her fremstilles trøffelkugler med forskelligt fyld og dekorationer.

Glimrende variant hvis man elsker fyldt chokolade, men ikke helt har tiden.
Det tager kun 2 timer, da vi ikke behøver at fremstille chokoladeskallerne først.

En rigtig god genvej til fyldt chokolade på kort tid. Rart at vide, når man skal eftergøre det derhjemme.

 

Godt at videForespørgsel om kurser

 

Deltagerantal går normalt fra 10 til 40 personer. Herudover kan større grupper deltage i et ændret setup.
Priserne starter fra 3500kr for et flødebollekursus, og 5000kr for et chokoladekursus. inkl. moms.

 


Varen er nu tilføjet din kurv
Antal
Samlet pris
Der er 0 produkter i din indkøbsvogn. Der er 1 produkt i din indkøbsvogn.
Samlet varekøb
Samlet forsendelse  Bestemmes senere
Samlet pris
Forsæt med at handle Forsæt til betaling