Referencer

12.2015  |  Fyldt Chokoladekursus  |  Bettina Lysell Faldborg |  Capgemini Sogeti Danmark

Kurset levede helt op til forventningerne og lidt til. Vi skabte lækker chokolade i god kvalitet og du skabte en ramme, hvori vi både lærte noget og havde det sjovt på en gang. Det er ikke sidste gang vi ses tror jeg.

 

11.2015  |   Flødebollekursus      |  Elise Dølrath Lauridsen|  elbek & vejrup

Vi havde besøg af Chokoman og lærte at lave lækre flødeboller. Efter gennemgang af teknik og guffen af smagsprøver blev vi sluppet løs i flødebollernes forunderlige verden.Der blev grinet og kreeret flødeboller i massevis – eneste klage var at flødebollerne forsvandt for hurtigt da vi kom hjem.

 

11.2015  |  Fyldt Chokoladekursus  |  Mette Racher |  Bosch

Vores chokoladeoplevelse: Et helt igennem et fantastisk kursus. Jørgen formår at gøre chokolade spændende og ”levende” med sine historier og ikke mindst med alle smagsprøverne…Vi var 30 personer på kurset og alle var meget begejstret over udbyttet….Alle ,børn som voksne, fik stort udbytte af kurset.Vi kan alle lave flot fyldt chokolade derhjemme nu.

 

10.2015  |  Fyldt Chokoladekursus  |  Sidsel Hansen |  Orbicon

Vi havde besøg af Jørgen til et afdelingsarrangement, hvor vi havde ca. 2 timer (et light kursus ind i chokoladens verden).Jørgen er en kompetent og professionel underviser. God til at forklare tingene simpelt og forståeligt. Han er fleksibel, hvad angår længde af kurset, og det var nemt at gå til chokoladen, da Jørgen havde lavet meget af benarbejdet hjemmefra. Så vi kunne koncentrere os det vigtige, nemlig lave fyldte chokolader. Derudover er hans prisniveau bestemt rimeligt! Jeg giver mine varmeste anbefalinger videre.

 

6.2015  |  Chokoladesmagning   |  Nina Durafour |  Nordea

Du gav en god fortælling om chokoladens historie, som jeg oplevede alle syntes var hyggelig. Fint at lade os smage helt fra bønne til færdigt produkt – (ikke alt smagte lige godt)

Rækkefølgen i smagningen gjorde at forskellen på den ”gode” chokolade og den ”dårlige” blev meget tydelig og jeg synes du evnede at fortælle på en sjov og humoristisk måde.Du havde hyggelige og sjove kommentarer som går at stemningen blev god.Du kunne måske med fordel have lidt salgsprøver med – fornemmede at flere gerne ville købe.Vi er meget tilfredse og vender gerne tilbage til dig.

 

 

5.2015  |  Fyldt Chokoladekursus  |  Pia Christensen |  Domea

Tak for en fantastisk chokoladeoplevelse. Det var meget spændende at få baggrundsviden om kakaobønnen, chokolade, kvalitet, temperaturer og en masse fif til at slutresultatet bliver lige så flot og velsmagende som Peter Beier eller Frederiksberg Chokolades produkter. De billeder der blev taget af det færdige resultat, har vagt undren i familien da de ikke tror på at det er glade amatører der har produceret disse. Stor ros for din pædagogiske tilgang til emnet.

 

4.2015  |  Fyldt Chokoladekursus  |  Camilla Smith Christensen |  Halsnæs Kommune

Chokoman leverede en god kombination af chokoladeteori og praksis. På kort tid fik vi skabt et godt resultat – trøffelkugler som så meget professionelle ud og som smagte fantastisk! God og anderledes måde at arbejde sammen på. Tak for nogle gode timer!

 

12.2014  |  Fyldt Chokoladekursus  |  Brian Sandager |  Boligselskabet Sjælland

Vi havde igen en alletiders aften i selskab med Jørgen fra Chokoman.dk. Der blev lavet lækre fyldte chokolader og konfekt til den store guldmedalje, og undervejs blev vi kyndigt vejledt igennem hele processen. Der manglede ikke noget, og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang vi har haft besøg af Chokoman.dk”

 

12.2014  |  Komprimeret Chokoladekursus  |  Melissa Dam Larsen |  Deloitte

Arrangementet var vellykket og kvaliteten af råvarerne fantastisk. Det var super fedt at du kunne strikke et arrangement sammen der passede til vores efterspørgsel på de få timer, men hvor vi alligevel prøvede både at fylde chokolade og lave konfekt.

 

 

12.2014  |  Fyldt Chokoladekursus  |  Morten Boysen |  Milestone

”Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Jørgen Gornitzka fra Chokoman i Milestones personale forening. Vi startede med et lille foredrag om chokolade og undervejs var der smagsprøver af de velsmagende varer. Jørgen viste sin store viden om chokolade og krydrede det hele med en masse humor. Efter foredraget gik vi i gang med at producere fyldte chokolader og trøfler. Igen var der god vejledning hele vejen igennem og vi fik produceret en masse flotte og velsmagende chokolade trods vi ingen erfaring havde. Deltagerne var alle rigtigt glade for arrangementet, og jeg kan varmt anbefale Jørgen og hans kurser. Mon ikke vi også sender bud efter ham igen?”

 

12.2014  |  Chokoladesmagning  |  Lone Korsbæk |  Stenlille Apotek

Allerførst tak for et supergodt kursus i lørdags (Stenlille Apotek). Jeg synes du er meget generøs med din viden og erfaringer. Vi nåede at få et indtryk af mange aspekter af chokoladens mysterier. Jeg er meget begejstret for de smagsoplevelser, du gav os. NU ved jeg, hvordan marcipan skal smage

:) Og nu ved jeg også hvorfor jeg aldrig har været helt vild med marcipan før nu. Det samme kan jeg sige om nougat. Og det var spændende at opleve, hvad salt gør ved smagen af karamel. Jeg kunne blive ved...

 

11.2014  |  Chokoladesmagning  |  Dorthe Hartvigsen|  Ronald

”Vi havde chokoman til at undervise og i at lave flødeboller til et firmaarrangement. Det var meget velforberedt af chokoman. Vi havde nogle sjove og hyggelige timer og flødebollerne var fantastiske. Kan varmt anbefales”

 

11.2014  |  Fyldt Chokoladekursus |  Karin Kock Christensen | MAN Diesel & Turbo

Tusind tak for et kanont arrangement. Vi var meget imponerede og fik en masse gode fif med hjem.
Det var rigtigt godt at vi fik mulighed for at smage så mange forskellige slags og efterfølgende fik muligheden for selv at være kreative og arbejde med chokolade.

 

4.2014  |  Chokoladesmagning   |  Karoline Rahbek |  Cowi

Vi havde alle en rigtig god aften. Det var interessant at bevæge sig fra chokoladens ”rødder”, til tilblivelsen, for til sidst at ende ud med, at sidde med en fantastisk smagsoplevelse i munden.

Lærerigt

Underholdende

En smagsoplevelse

Tre ord, som vi i arrangementsudvalget, har fået tilbage som respons fra vores kollegaer.

Du var god til at fange folk og tiden fløj af sted.

Der var tid til både spørgsmål, ekstra smagsprøver i ”den lille butik”, hvor man bagefter kunne købe lækker chokolade, marcipan og nougat – super godt 



12.2013  |   Fyldt Chokoladekursus  | Tina Hansen  |  Go Dream

Jeg og 9 andre fra vores netværksgruppe har haft fornøjelsen af at være på et VIP chokolade-kursus, hvor vi over ca. 2 timer blev lukket ind i chokoladens forunderlige fascinerende verden. 

Vi blev kort præsenteret for fakta omkring chokoladens tilblivelse og fik lov til at smage på herlighederne, inden vi fik lov til at prøve kræfter med selv at lave fyldte chokolader, marcipan-figurer og andet lækkert, som efterfølgende kom i små poser og med hjem. 

Et par super timer der bragte grin, sammenhold og helt igennem dejlige minder at tale videre om. 

En anderledes oplevelse der kan anbefales og som helt sikkert giver glæde og smil.”

 

 

 

11.2013  |  Flødebollekursus     |  Lene Voigt Busch  |  Kongskilde Industries 

Funktionærforeningen hos Kongskilde Industries A/S brugte i oktober en fredag eftermiddag på et flødebollekursus med chokoman. Vi var 26 mennesker af begge køn, som havde nogle sjove timer, hvor vi både fik en introduktion til at temperering af chokolade samt selvfølgelig det vigtigste: vi fik lavet flødeboller. Alle gik derfra med min. 8 mesterværker samt en masse grin og sjove oplevelser rigere. Tilbagemeldinger fra alle deltagere har været, at det kan vi bestemt godt prøve igen - så med andre ord en stor succes.  

 



11.2013  |  Fyldt Chokoladekursus |  Ruben Christensen |  Undervisningsministeriet 

” Jørgen formår gennem humor og stor viden om chokolade at skabe den rette stemning på hans chokoladekursus. Det var på samme tid hyggeligt og lærerigt og resultaterne talte for sig selv – super flotte og lækre fyldte chokolader. Jeg er sikker på, at mange af deltagerne inden længe igen vil forsøge at gøre kunsten efter i eget køkken. ”

 


10.2013  |  Flødebollekursus   |  Jeanette Boesen |  Nordea Finans

”Tak for en sjov og lærerig aften i flødebollens tegn. Med Jørgens hjælp, blev vi vejledt sikkert igennem forløbet og fik, udover en rigtig god oplevelse, også de lækreste hjemmelavede flødeboller med hjem.”



10.2013  |  Fyldt Chokoladekursus  |  Michael Thanild |  Scan-Shipping 

Professionel vejledning ind i chokoladens verden afgivet i en afslappet og humorisk atmosfære, som får kursisten til at føle sig hjemme og dernæst prøve kræfter med det sorte guld.

 

 

10.2013  |  Chokoladesmagning  |  Anne-Marie Reimer |  Datea

”Det var med spænding vi så frem til en eftermiddag med Jørgen fra Chokoman. 51 forventningsfulde mænd og kvinder var mødt op. Hen over et par timer fik Jørgen på rigtig fin vis fortalt os om Chokoladens oprindelse og historie med mange både gode og overraskende guldkorn. Efter ca. 1 times foredrag gik Jørgen videre med at fortælle om temperering af chokolade – hvordan den bliver flot blank – og hvordan man kan afhjælpe problemer, der måtte opstår under fremstillingen af overtrækschokolade. Undervejs var der smagsprøver og det var herefter muligt at købe både de råvarer og de redskaber, som Chokoman leverer.  Efter 1½ time var seancen slut og vi var alle meget mætte på både informationer og indtryk (smagsprøver…der var 12 i alt) og nu er der blot tilbage, at vi øver os på familie og venner til jul. TAK for virkelig god inspiration og fint afbalanceret foredrag!”

 



10.2013  |  Chokoladekursus  |  Frank Iversen | SimCorp

Vi er super-glade for din chokolade-event hos os, hvor du formåede at sætte os i gang med chokoladefabrikation uden at overkomplicere processen. Det var en god event på tværs af de mange forskellige nationaliteter, som teamet består af.



10.2013  |  Flødebollekursus  |  Sara Daugaard Popik |  Nordic Bioscience

”Vi havde fornøjelsen af at have Jørgen (aka. Chokoman) på besøg som en del af et teambuildingsarrangement i vores afdeling. Vi er en blandet flok både i forhold til alder, køn, erfaringer i køkkenet og endda også kulturelle forskelle. Og alle synes, at arrangementet var et hit. Selv vores to kinesiske kollegaer, som aldrig havde hørt om flødeboller før og mændene, som fik lov at lege med alt fra flæskesvær til mokka smag, synes, at arrangementet var spændende og lærerigt. Udover at lave en masse flødeboller, lærte vi også en masse omkring chokolade og flødeboller. Her demonstrerede og fortalte Jørgen på en både sjov og spændende facon, der passede perfekt til vores humør og afslappede stemning. Slutteligt fik vi selvfølgelig alle en masse flotte flødeboller med hjem, så vi kunne prale af vores ”talenter”. Alt i alt et meget vellykket arrangement. Vi kan helt sikkert give Chokoman vores varmeste anbefalinger.”.



  9.2013  |  Flødebollekursus  | Signe Hagemann | CMC Biologics

Det var en stor fornøjelse at have dig ude og undervise til kunsten af at lave flødeboller.

Alle taler om oplevelsen i dag og mange har fået mod på selv at afprøve kunsten hjemme.

Tilbage meldingerne er følgende:

*Skønt Initiativ – Meget succesfuld aften

*Sjovt at prøve noget med sine kollegaer, som er nyt for alle

*Jeg har lært nye sider af mine kollegaer

Jeg personligt som arrangør af arrangementet synes at du arbejder meget professionelt fra start til slut.

Alt var klar fra du trådte ind af døren, minimal forberedelse fra min side.

Tak for en rigtig god oplevelse.

 


 

flag


6.2013  |  Chokoladesmagning  |  Inger  |  Privat
"Mange tak for et humoristisk, lærerigt og spændende indlæg om chokolade, med gode smagsoplevelser :-)
Jeg var en af deltagerne ved Hannes arrangement den 30. juni på Det Hvide Hus i Køge.
Alle vi 18 piger havde store forventninger til at du skulle komme og fortælle om hvad chokolade er, og hvor den kommer fra.
Vi fik fuldt ud indfriet vore forventninger. Du fortalte på en sjov og humoristisk måde, om de forskellige typer chokolade og ligeledes blev egenskaber og sundhed fremhævet på en god måde, når vi ellers valgte den rigtige chokolade.
Dette lille indslag du gav os den eftermiddag har fået mig til at tænke i lidt andre baner ved køb og brug af chokolade.
Stor tak til dig Jørgen og til Hanne det meget fine arrangement. Det kan jeg kun anbefale til andre."



Logo
6.2013  |  Flødebollekursus |  Maibrit Osther |  Sven Westergaards Ejendomsadministration
"Vi er 30 glade kolleger som har haft besøg af dig og dit flødebollekursus. Både vores ledelse og kolleger har udtrykt stor tilfredshed. Vi blev udfordret i samarbejde og skulle få en proces til at fungere sammen. Det lykkedes for alle, men vi blev alle udfordrede.
Du udviste stor viden og interesse for flødeboller og chokolade som du videregav til os alle sammen.
Utrolig professionelt og nemt at gå til med forpakkede kasser med alt værktøj og flødebollekits til hver gruppe.
Jeg kunne konstatere, at alle gik op i udførelsen og syntes det var herligt at lave noget sjovt sammen – hvor resultatet endda smagte skønt.
Vi havde en dejlig dag – tak for indblikket i chokoladeuniverset :-)"


lOGO
6.2013  |  Fyldt Chokoladekursus Christel Woltemaht Svendsen |  Synoptik

"Tusind tak for et fantastisk kursus om fyldt chokolade. Vi gik alle derfra med blod på tanden til at gå hjem og afprøve teknikkerne i køkkenet.
Og ikke mindst med en pose fyldt med smagsprøver.
Billeder posted på facebook bragte mange positive kommentarer og forventninger fra kollegaer. Så nu må vi se om de får glæde af vores nye færdigheder." ;-) 


Logo

6.2013  |  Fyldt Chokoladekursus | Birgitte Petersen |  Fredensborg kommune

"Nu er det anden gang vi mødes til Chokolade Kursus, og nok ikke den sidste.
Jeg har fået utrolig mange tilbage meldinger, Alle meget positive. Du var rigtig god til at føre os gennem ” chokoladeland ” Med mange fortællinger og smagsmuligheder.
Du virkede meget sikker i din fortælling, og var god til at fordele kursisterne. Alle følte sig godt under holdt, og tiden fløj af sted.
Vi fik et godt indblik i hvor spændende det er at arbejde med chokolade og hvor mange muligheder der er.
Alle blev meget begejstret over at få udleveret en lækker pose, som kunne nydes senere.
Så endnu engang TAK" 

Logo

5.2013  |  Flødebollekursus | Lise Agerbo  |  - Novo nordisk

"1000 tak for igår, det var simpelthen et super godt arrangement. :-)"
Hermed min udtalelse:
"Jørgen fra Chokoman leverede en super fed chokoladeoplevelse til vores afdeling på 36 pers.
Vi skulle lave flødeboller og havde på forhånd selv dannet nogle blandede grupper á 3-4 pers.
Jørgen gav først en rigtig god introduktion på en informativ, forståelig, varm og humoristisk måde.
Dernæst gav vi os i krig med opgaven og det var nemt at gå til i kasserne, som Jørgen på forhånd havde gjort klar til os med diverse grej, vejledninger, ingredienser mm.
Undervejs fik vi gode fif og lidt hjælp med på vejen, hvilket var rigtig rart, da det var lidt svært, men smadder sjovt.
Samarbejde og kommunikation i gruppen var vigtig, for et godt resultat, så derfor super godt til teambuilding.
Vi fik lavet de lækreste flødeboller med forskellige slags bunde, forskellige smagsvarianter både i skum og chokolade.
Flødebollerne kunne vi tage med hjem i nogle fine æsker, som vi fik udleveret. En stor succes på hjemmefronten.  Dette flødebolle kursus kan til en hver tid anbefales!!. "

 

logo

4.2013  |  Fyldt Chokoladekursus Sussi Hansen |  Kræftens Bekæmpelse

Karin
Tak, for et super godt og inspirerende kursus, hvor vi fik lov til at arbejde sammen, som kollegaer på en anderledes måde. Samtidig med at man fik lyst til, selv at opgraderer chokolade nydelsen i hjemmet.
Thomas
Super smadre smagfuldt sjovt sødt smart ;-)
Jette
Jeg vil gerne sige tak for en god eftermiddag.
Godt indblik i hvordan chokolade opføre sig ved forskellige grader
God oplev. Ved at prøve at lave nogle selv.
Du greb det an på en god måde så man får lyst til at prøve selv.

 

 

flag

4.2013  |  Chokoladesmagning | Maria Lundegaard |  Polterabend


"I forbindelse med min søsters polterabend bestilte jeg en chokoladesmagning fra Chokoman.dk. Min søster elsker chokolade - og det blev da også et hit hos både hende og hos resten af selskabet.
Vi smagte forskellige chokolader - både lys og mørk og i forskellig prisklasse, og det i sådan rækkefølge, at vi virkelig kunne smage forskel. Det var et meget uformelt møde med chokoladen og med Jørgen, og det var især med til at skabe en let, afslappet stemning - lige som det skal være på en polterabend! Alt i alt en god, anbefalelsesværdig oplevelse!"

 

 

logo


3.2013  |  Flødebollekursus | Sandra Charlotte Kirkeskov Carlsen |  Novozymes


Det var en anderledes og meget underholdende måde at holde et arrangement på. Flødebollerne var helt utroligt lækre og man skal passe på ikke at blive afhængig J.
Tilbagemeldingerne fra mine kollegaer har alle været positive og her er nogle eksempler: ”Ones in a lifetime experience”, ”meget professionelt og lærerigt”, ”fantastisk at se så meget chokolade på én gang”.
Hilsen Sandra, der nu er blevet lidt sødere…


Varen er nu tilføjet din kurv
Antal
Samlet pris
Der er 0 produkter i din indkøbsvogn. Der er 1 produkt i din indkøbsvogn.
Samlet varekøb
Samlet forsendelse  Bestemmes senere
Samlet pris
Forsæt med at handle Forsæt til betaling