Polterabend

Mange piger er vild med chokolade, og det ved deres veninder selvfølgelig godt. Så når de sender dem ind i ægteskabets hymner, skal det være med en god smag i munden. Og så er det jo blot om at vælge ud fra tidsrammer og ressourcer. Det kunne være et helt chokoladekursus (3-3½ time), et flødebollekursus (2-2½ time) eller den stadig mere poplære chokoladesmagning med udvidelser. Den opbygges i etaper, og så fylder man blot på til det passer...

a) Chokoladesmagning Undervejs mens der smages på ca. 12 forskellige chokolader, bliver der fortalt om emner fra chokoladens verden. Så der udover en stor chokoladeoplevelse, kommer mange informationer om chokolade, set fra forskellige vinkler.
Der fortælles i en uhøjtidelig og munter tone, om hvordan man får mest ud af chokoladen i sit liv og køkken.
Mange personlige tips og erfaringer bliver overgivet. Og så skal man ikke snydes for forklaringen på "hvorfor chokolade er så sundt".
Hele seancen forventes at vare ca. 1 time.

b) med demo Overstående smagning samt der i ord og gerning demonstreres hvordan man sikrer at chokoladen altid bliver blank som den i butikkerne (tempereringsteknikker).
evt. kan bruden lave lidt chokoladeaktivitet, eks.vis. overtrække jordbær, mindre dekoration eller lign.
Hele seancen forventes at vare ca. 1½ time.

c) og hands on Overstående samt at I, under kyndig vejledning, overtrækker marcipan emner med chokolade, fremstiller chokoladepynt, dekorationer og pålægschokolade mv.
I bliver udstyret med flotte chokoladeforklæder under den praktiske seance.
Hele seancen forventes at vare 2 timer.

 

Godt at vide Forespørgsel om kurser


Varen er nu tilføjet din kurv
Antal
Samlet pris
Der er 0 produkter i din indkøbsvogn. Der er 1 produkt i din indkøbsvogn.
Samlet varekøb
Samlet forsendelse  Bestemmes senere
Samlet pris
Forsæt med at handle Forsæt til betaling