Faciliteter

Krav til faciliteter

Kurset afholdes normal hos kunden, på deres adresse eller konferencested. Der er dog ofte mulighed for at leje lokaler i byen, hvis der er behov for det.

Behov for faciliteter veksler med aktiviteten.  Angående køkkenfaciliteter på kurserne, er der ikke de store krav. Et køkken/kantine er bedst, men en stue/rum med tilgang til strøm og vand i nærheden er fint. Mange kurser er dog blevet afholdt i mødelokaler rundt omkring.

 

Chokoladesmagning 
 
  • Alle deltagere kan sidde under smagningen.
  • Bord hvor chokoladen kan opstilles inden rundsending.
  • evt. strøm hvis der tilvæges chokolade demonstration.
Flødebollekursus 
 
  • Borde hvor deltageren kan arbejde på. beregn ca. 80x80cm pr. 4 deltagere
  • Gerne stole så de kan sidde under introduktionen.
  • Strøm til el-mixere, gerne ude langs væggen hvor der kan oprettes piskestationer
  • Komfur, alternativt strøm til kogeplader.
  • Vask til opvask af redskaber mv., alternativt kan det hjembringes uvasket imod et tillæg.
Chokoladekursus 
 
    • Borde hvor deltageren kan arbejde på. 
    • Gerne stole så de kan sidde under introduktionen.
    • Komfur, alternativt strøm til kogeplader.
    • Vask til opvask af redskaber mv., alternativt kan det hjembringes uvasket imod et tillæg.
    • Køleskab så chokoladen kan nedkøles korrekt.
  
  

Varen er nu tilføjet din kurv
Antal
Samlet pris
Der er 0 produkter i din indkøbsvogn. Der er 1 produkt i din indkøbsvogn.
Samlet varekøb
Samlet forsendelse  Bestemmes senere
Samlet pris
Forsæt med at handle Forsæt til betaling