skip to Main Content

Flødebollekursus - fra grunden

Bliv mester i flødeboller

Et orgie i smag, duft og hjemmelavet flødebolleskum. Men også en udfordring i hvilke smagsvarianter du sætter pris på.
På en bund af den fineste marcipan, en klassisk vaffelbund eller måske en kombination, placeres det lækreste flødebolleskum man kan tænke sig. Med smag af vanilje, frisk hindbær, mokka eller måske en vidunderlig lakridsvariant smagt til helt efter dine ønsker. Derefter dyppes de i den fantastisk velsmagende Valrhona chokolade, og pyntes efter smagsvarianten; kokos, tørret hindbær, mokkabønne, eller måske lakrids på toppen?

Undervejs får man indsigt i hvordan flødeboller fremstilles helt fra bunden. Og hvordan man sikrer chokoladen altid bliver blank med et fint knæk.
I bliver udstyret med flotte chokoladeforklæder under hele kurset, og hjembringer jeres mesterværker (min.8 pr. deltager) i æsker sammen med et opskrifthæfte så man kan gå videre derhjemme.

Praktisk:

Arrangementet tager 2 timer

Det er en aktivitet hvor der arbejdes i 4 mands hold, den er derfor også velegnet til teambuilding. Man får kompetencen til at fremstille flødeboller derhjemme efterfølgende.
En sjov aktivitet, hvor indsatsen kan aflæses på resultatet.

"Tak for et super flødebollekursus i onsdags. Vi var alle meget begejstrede. En god blanding af information om chokolade, nyttige tips og teambuilding – og så med et superlækkert resultat!  Der var stor interesse for at deltage og ingen blev skuffede, det var en stor succes!For mig som arrangør var det lækkert at jeg ikke skulle forberede noget særligt, det var derfor meget nemt meget at stå for arrangementet.
En rigtig god oplevelse, der allerede har været ønsker om at gentage 😀 ”
Ida Høgstedt |  statens institut for folkesundhed

Vi havde besøg af Chokoman og lærte at lave lækre flødeboller. Efter gennemgang af teknik og guffen af smagsprøver blev vi sluppet løs i flødebollernes forunderlige verden. Der blev grinet og kreeret flødeboller i massevis – eneste klage var at flødebollerne forsvandt for hurtigt da vi kom hjem.
Elise Dølrath Lauridsen|  elbek & vejrup

Underviseren

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.

Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.

portrait-jorgen-gornitzka
Ved spørgsmål om flødebollekursus - fra grunden

Datoforslag for arrangement (gerne flere forslag)

Kontaktinformationer

Back To Top