skip to Main Content

Flødebollekursus - fra grunden

Bliv mester i flødeboller

Forstil dig en lækker cremet flødebolle, med din yndlingssmag og yndlingspynt. Og endnu bedre – du har selv skabt den!.   Det lærer man på et sjovt kursus med flødeboller.

Vi arbejder med topkvaliteter;  Valhrona chokolade, og marcipan af spanske mandler. Dertil masser af lækre smage i skummet.   I guides på en nem måde ind i chokoladens univers, hvor man lærer hvordan flødeboller fremstilles helt fra bunden.

I bliver udstyret med flotte chokoladeforklæder under hele kurset, og hjembringer jeres mesterværker i æsker sammen med et opskrifthæfte så man kan gå videre derhjemme.

Praktisk:  Arrangementet tager 2 timer
Det er en aktivitet hvor der arbejdes i 4 mands hold, den er derfor også velegnet til teambuilding. Man får kompetencen til at fremstille flødeboller derhjemme efterfølgende.    En sjov aktivitet, hvor indsatsen kan aflæses på resultatet.

Husk vi tilbyder også nemme flødeboller, chokoladekurser og chokoladesmagninger.
Kursus prisen starter fra 3000 kr. ex. moms.

“Tak for et super flødebollekursus i onsdags. Vi var alle meget begejstrede. En god blanding af information om chokolade, nyttige tips og teambuilding – og så med et superlækkert resultat!  Der var stor interesse for at deltage og ingen blev skuffede, det var en stor succes!For mig som arrangør var det lækkert at jeg ikke skulle forberede noget særligt, det var derfor meget nemt meget at stå for arrangementet.
En rigtig god oplevelse, der allerede har været ønsker om at gentage 😀 ”
Ida Høgstedt |  statens institut for folkesundhed

Vi havde besøg af Chokoman og lærte at lave lækre flødeboller. Efter gennemgang af teknik og guffen af smagsprøver blev vi sluppet løs i flødebollernes forunderlige verden. Der blev grinet og kreeret flødeboller i massevis – eneste klage var at flødebollerne forsvandt for hurtigt da vi kom hjem.
Elise Dølrath Lauridsen|  elbek & vejrup

Underviseren

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.

Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.

portrait-jorgen-gornitzka

    Ved spørgsmål om flødebollekursus - fra grunden

    Datoforslag for arrangement (gerne flere forslag)

    Kontaktinformationer

    Back To Top