Skip to content

Flødebollekursus - nemt

Design dine egne drømmeflødeboller

Forstil dig at du kunne vælge på alle hylder i flødebollernes verden:

Det friske og ustyrlige velsmagende flødebolleskum, i mange smagsvarianter f.eks.: vanilje, hindbær, lakrids og mokka.

Det sprøjter du op på bunde af marcipan eller vaffel, inden du overtrækker dem i en fantastisk chokolade fra Valrhona. For til sidst at pynte dem efter dit eget hoved med forskellige slags pynt.

Efter nogle minutter når de er tørret, kan du sætte tænderne i dem alle, eller lægge dem i æsken så de kan hjembringes til endeløs beundring og ønsker om smagsprøver.

Undervejs får man indsigt i hvordan flødeboller fremstilles helt fra bunden. Og hvordan man sikrer chokoladen altid bliver blank med et fint knæk.
I bliver udstyret med flotte chokoladeforklæder under hele kurset.

Praktisk:

Varigheden er op til  1 1⁄2 time.

Det er en hyggelig og uforpligtigende fællesaktivitet hvor alle kan fremstille flødeboller som de ønsker, få eller mange, men i eget tempo. Det er ikke teknisk, så alle kan være med og have sjovt hele tiden.

“Tak for et super flødebollekursus i onsdags. Vi var alle meget begejstrede. En god blanding af information om chokolade, nyttige tips og teambuilding – og så med et superlækkert resultat!  Der var stor interesse for at deltage og ingen blev skuffede, det var en stor succes!For mig som arrangør var det lækkert at jeg ikke skulle forberede noget særligt, det var derfor meget nemt meget at stå for arrangementet.
En rigtig god oplevelse, der allerede har været ønsker om at gentage 😀 ”
Ida Høgstedt |  statens institut for folkesundhed

Vi havde besøg af Chokoman og lærte at lave lækre flødeboller. Efter gennemgang af teknik og guffen af smagsprøver blev vi sluppet løs i flødebollernes forunderlige verden. Der blev grinet og kreeret flødeboller i massevis – eneste klage var at flødebollerne forsvandt for hurtigt da vi kom hjem.
Elise Dølrath Lauridsen|  elbek & vejrup

Underviseren

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.

Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.

portrait-jorgen-gornitzka

    Ved spørgsmål om flødebollekursus - nemt

    Datoforslag for arrangement (gerne flere forslag)

    Kontaktinformationer

    Back To Top