Flødebollekursus - nemt
Design dine egne drømmeflødeboller
Forstil dig at du kunne vælge på alle hylder i flødebollernes verden:
Det friske og ustyrlige velsmagende flødebolleskum, i mange smagsvarianter f.eks.: vanilje, hindbær, lakrids og mokka.
Det sprøjter du op på bunde af marcipan eller vaffel, inden du overtrækker dem i en fantastisk chokolade fra Valrhona. For til sidst at pynte dem efter dit eget hoved med forskellige slags pynt.
Efter nogle minutter når de er tørret, kan du sætte tænderne i dem alle, eller lægge dem i æsken så de kan hjembringes til endeløs beundring og ønsker om smagsprøver.
Undervejs får man indsigt i hvordan flødeboller fremstilles helt fra bunden. Og hvordan man sikrer chokoladen altid bliver blank med et fint knæk.
I bliver udstyret med flotte chokoladeforklæder under hele kurset.
Praktisk:
Varigheden er op til 1 1⁄2 time.
Det er en hyggelig og uforpligtigende fællesaktivitet hvor alle kan fremstille flødeboller som de ønsker, få eller mange, men i eget tempo. Det er ikke teknisk, så alle kan være med og have sjovt hele tiden.
Underviseren
Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.
Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.