Chokoladesmagning
Kendt fra TV har Jørgen underholdt og undervist både store velkendte firmaer i Danmark og hr. og fru. Danmark med fortryllende lækker chokolade. Få indsigter i chokoladens væsen, og forskellen på den gode og dårlige chokolade.
Lær alt om chokoladens sundhedsfordele, og hvordan du kan integrere denne himmelske ingrediens i dit køkken. Gennem muntre og uhøjtidelige fortællinger deler Jørgen sine personlige tips og dyrebare chokoladehemmeligheder.
Det siger kunderne...
Chokoman (Jørgen Gornitzka) vil føre jer ind i chokoladens verden, på en underholdende og let forståelig vis.
Undervejs mens der smages på mere end 12 forskellige chokolader, kommes der vidt omkring chokolade set fra forskellige vinkler. Der fortælles i en uhøjtidelig og munter tone, om hvordan man får mest ud af chokoladen i sit liv og køkken. Mange personlige tips og erfaringer bliver overgivet. Også forklaringen på “hvorfor chokolade er så sundt”.
Tilkøb: SÅDAN BLIVER DIN CHOKOLADE BLANK OG SKINNENDE
I en praktisk seance demonstreres hvordan man sikrer at chokoladen altid bliver blank. Og hvordan man overtrækker konfekt med jævn overflade, samt tips til pyntning. Så man har teknikken på plads til næste gang man skal overtrække konfekt eller lignende derhjemme
Det tager ca. 1⁄2 time ekstra.
UDVIDET CHOKOLADESMAGNING: SMAGSPRØVER
Til sidst udleveres en pose med 3 udvalgte stykker fyldt chokolade fra Chokomans chokoladeværksted. Så man kan fornemme hvordan råvarer af højeste kvalitet, blandet med fantasi, håndværk og kærlighed kan løfte fyldt chokolade til et højere niveau.
Der forklares om stykkerne, deres baggrund og tilblivelse.
Book Chokoladesmagning
Hvorfor bruger vi Valrhona Chokolade?
Valrhona er synonym med kvalitet og luksus inden for chokoladeverdenen. Kendt for sin ekstraordinære kvalitet og etiske fremstilling, er Valrhona chokolade, valget for professionelle konditorer og chokoladeelskere. Ved at anvende Valrhona sikrer vi, at hver bid ikke kun smager himmelsk, men også støtter bæredygtig Kakaodyrkning. Som et af ganske få chokoladefirmaer er Valrhona certificeret B-corp, der garanterer bæredygtig produktion og komplet transparens.
CHOKO - FAQ
Vores chokoladesmagning er designet til at udforske chokolade fra mange vinkler. Du vil lære om forskellige typer chokolade, deres oprindelse, fremstillingsmetoder og sundhedsfordele. Kurset inkluderer smagning af over 12 unikke chokolader og giver praktiske tips til brug af chokolade i madlavning. Det er muligt at tilkøbe udvidede pakker, i at gøre chokoladen blank og skinnende og med 3 smagsprøver produceret af Jørgen selv, der giver et indblik i hvordan man kan løfte håndværket til en komplet sanseoplevelse.
Intet særligt. Blot deltagerne kan sidde ned, og få mulighed for lidt vand, er alt fint. Vandet skyldes at man godt kan blive tørstig ved at smage på mange chokolader.
Chokoladesmagningen er især skræddersyet til større forsamlinger og for virksomheder og generalforsamlinger, men er også attraktivt for en anderledes oplevelse for en mindre gruppe, der har brug for en times lækker adspredelse.
Vi vælger Valrhona på grund af deres kompromisløse kvalitet og engagement i bæredygtighed. Valrhona chokolade er kendt for sin rige smag og fine tekstur, hvilket gør den ideel til både professionelle kokke og chokoladeentusiaster.
Her gennem vores hjemmeside, her kan du se kurser og sende en uforpligtende forespørgsel direkte online. Vi kan også skræddersy oplevelsen efter dine behov. Jørgen har haft alle størrelser af grupper og kan også arbejde med mikrofon til større forsamlinger. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en af vores spændende aktiviteter!
Prisen afhænger af antal deltagere, udgaven af smagningen, samt hvor det afholdes.
En typisk chokoladesmagning koster fra 3000 kr. + moms