Chokoladesmagning
Chokoman (Jørgen Gornitzka) vil føre jer ind i chokoladens verden, på en underholdende og let forståelig vis. Undervejs mens der smages på mere end 12 forskellige chokolader, kommes der vidt omkring chokolade set fra forskellige vinkler. Der fortælles i en uhøjtidelig og munter tone, om hvordan man får mest ud af chokoladen i sit liv og køkken. Mange personlige tips og erfaringer bliver overgivet. Også forklaringen på “hvorfor chokolade er så sundt”.
Smagningen tager 1 time.
Udvidet chokoladesmagning: Sådan bliver din chokolade blank og skinnende
I en praktisk seance demonstreres hvordan man sikrer at chokoladen altid bliver blank. Og hvordan man overtrækker konfekt med jævn overflade, samt tips til pyntning. Så man har teknikken på plads til næste gang man skal overtrække konfekt eller lignende derhjemme
Det tager ca. 1⁄2 time ekstra.
Udvidet chokoladesmagning: Smagsprøver
Til sidst udleveres en pose med 3 udvalgte stykker fyldt chokolade fra Chokomans chokoladeværksted. Så man kan fornemme hvordan råvarer af højeste kvalitet, blandet med fantasi, håndværk og kærlighed kan løfte fyldt chokolade til et højere niveau.
Der forklares om stykkerne, deres baggrund og tilblivelse.
Underviseren
Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.
Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.
