skip to Main Content

Chokoladesmagning

Chokoman (Jørgen Gornitzka) vil føre jer ind i chokoladens verden, på en underholdende og let forståelig vis. Undervejs mens der smages på mere end 12 forskellige chokolader, kommes der vidt omkring chokolade set fra forskellige vinkler. Der fortælles i en uhøjtidelig og munter tone, om hvordan man får mest ud af chokoladen i sit liv og køkken. Mange personlige tips og erfaringer bliver overgivet. Også forklaringen på “hvorfor chokolade er så sundt”.

Smagningen tager 1 time.

Udvidet chokoladesmagning: Sådan bliver din chokolade blank og skinnende

I en praktisk seance demonstreres hvordan man sikrer at chokoladen altid bliver blank. Og hvordan man overtrækker konfekt med jævn overflade, samt tips til pyntning. Så man har teknikken på plads til næste gang man skal overtrække konfekt eller lignende derhjemme

Det tager ca. 1⁄2 time ekstra.

Udvidet chokoladesmagning: Smagsprøver

Til sidst udleveres en pose med 3 udvalgte stykker fyldt chokolade fra Chokomans chokoladeværksted. Så man kan fornemme hvordan råvarer af højeste kvalitet, blandet med fantasi, håndværk og kærlighed kan løfte fyldt chokolade til et højere niveau.

Der forklares om stykkerne, deres baggrund og tilblivelse.

"Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi både blev klogere på fremstilling af chokolade, chokoladens smag og chokoladens egenskaber – krydret med lækre smagsprøver undervejs. Desuden fik vi gode tips til fremstilling af smuk julekonfekt – og de lækre resultater med hjem.”
Ida Høgstedt |  statens institut for folkesundhed

Vi oplevede, at Chokoman leverede en passioneret foredrag, fuld af nørderi og kærlighed. At høre Chokoman fortælle om chokolade har forandret vores forhold til chokolade for altid.

Christina Stougaard Hansen | Industriens Uddannelser

 

Vi bookede Chokoman til vores foreningsårsmøde med stor succes! Chokoman fortalte om bl.a. kakaoproduktion, chokoladefremstilling og chokoladetyper med humor, indlevelse og stor passion.  Under chokoladesmagningen fik vi svar på vores spørgsmål om alt fra hvor kakaobønner vokser til fermenteringsmetoder.  Chokoman fortalte også om de sundhedsfremmende effekter af chokolade, hvilket var en virkelig spændende. Vi kan varmt anbefale at booke ham.
Josephine Bilsteen | Foreningen for Folkesundhedsvidenskab

Du gav en god fortælling om chokoladens historie, som jeg oplevede alle syntes var hyggelig. Fint at lade os smage helt fra bønne til færdigt produkt – (ikke alt smagte lige godt)
Rækkefølgen i smagningen gjorde at forskellen på den ”gode” chokolade og den ”dårlige” blev meget tydelig og jeg synes du evnede at fortælle på en sjov og humoristisk måde.Du havde hyggelige og sjove kommentarer som gjorde at stemningen blev god. Vi er meget tilfredse og vender gerne tilbage til dig.
Nina Durafour | Nordea

Underviseren

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.

Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.

portrait-jorgen-gornitzka
Ved spørgsmål om chokoladesmagning

Datoforslag for arrangement (gerne flere forslag)

Kontaktinformationer

Back To Top