skip to Main Content

Konfekt workshop

Konfekt workshoppen bruges oftest sammen med et af de andre chokoladekurser. Du får mulighed for at lave din egen konfekt, som du selvfølgelig får med hjem i en æske.

I en kort indledning vises forskellige teknikker til at få flot konfekt. Bl.a. demonstreres med simple trick  hvordan man kan få en ”enkel konfekt” til at ligne en hel million.

Der lægges vægt på metoder der er enkle og ikke kræver specialudstyr, så det er nemt senere at gentage derhjemme.

Konditor (tillæg)

Der er mulighed for at få en konditor tilknyttet konfektværkstedet. På denne måde er der altid en fagmand til at demonstrere, hjælpe og vejlede, selv mens andre chokoladeaktiviteter stadig afvikles.

“Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi både blev klogere på fremstilling af chokolade, chokoladens smag og chokoladens egenskaber – krydret med lækre smagsprøver undervejs. Desuden fik vi gode tips til fremstilling af smuk julekonfekt – og de lækre resultater med hjem.”
Ida Høgstedt |  statens institut for folkesundhed

”Vi havde igen en alletiders aften i selskab med Jørgen fra Chokoman.dk. Der blev lavet lækre fyldte chokolader og konfekt til den helt store guldmedalje, og undervejs blev vi kyndigt vejledt gennem hele processen. Der manglede ikke noget, og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang vi har haft besøg af Chokoman”
Brian Sandager | Boligselskabet Sjælland

 

Vi havde en formidabel eftermiddag med Chokoman  i chokoladens tegn.
Med de bedste råvarer – chokolade, marcipan, skum og pynt – blev der livligt fremstillet flødeboller og konfekt. Der manglede bestemt ikke råvarer 🙂 . Det var en virkelig hyggelig og sjov eftermiddag for 18 glade medarbejdere hos Scania.
 Birgitte Holst Henriksen | Scania Danmark

Underviseren

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.

Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.

portrait-jorgen-gornitzka
Ved spørgsmål om konfekt workshop

Datoforslag for arrangement (gerne flere forslag)

Kontaktinformationer

Back To Top