Skip to content

Konfekt workshop

Konfekt workshoppen bruges oftest sammen med et af de andre chokoladekurser. Du får mulighed for at lave din egen konfekt, som du selvfølgelig får med hjem i en æske.

I en kort indledning vises forskellige teknikker til at få flot konfekt. Bl.a. demonstreres med simple trick  hvordan man kan få en ”enkel konfekt” til at ligne en hel million.

Der lægges vægt på metoder der er enkle og ikke kræver specialudstyr, så det er nemt senere at gentage derhjemme.

Konditor (tillæg)

Der er mulighed for at få en konditor tilknyttet konfektværkstedet. På denne måde er der altid en fagmand til at demonstrere, hjælpe og vejlede, selv mens andre chokoladeaktiviteter stadig afvikles.

Overskuddet der lyser ud af chokomanden Jørgen, er med til at sætte den hyggeligste stemning.  Og så er det selvfølgelig en bonus, at det er udsøgte råvarer, hvilket man smager igen og igen og igen 😉

Karina Kristensen | Novo Nordisk

“Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi både blev klogere på fremstilling af chokolade, chokoladens smag og chokoladens egenskaber – krydret med lækre smagsprøver undervejs. Desuden fik vi gode tips til fremstilling af smuk julekonfekt – og de lækre resultater med hjem.”
Ida Høgstedt |  statens institut for folkesundhed

”Vi havde igen en alletiders aften i selskab med Jørgen fra Chokoman.dk. Der blev lavet lækre fyldte chokolader og konfekt til den helt store guldmedalje, og undervejs blev vi kyndigt vejledt gennem hele processen. Der manglede ikke noget, og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang vi har haft besøg af Chokoman”
Brian Sandager | Boligselskabet Sjælland

 

Underviseren

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.

Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.

portrait-jorgen-gornitzka

    Ved spørgsmål om konfekt workshop

    Datoforslag for arrangement (gerne flere forslag)

    Kontaktinformationer

    Back To Top