skip to Main Content

PERSONDATAPOLITIK OG PRIVATLIV

Chokoman v/ Jørgen Gornitzka
Rustkammervej 81
4180 Sorø
CVR: 31966418

I privatlivspolitikken finder du information om, hvilke data – og hvorfor – de indsamles, og hvad Chokoman som dataansvarlig organisation bruger dem til. Det drejer sig både om data, der indsamles når du er kunde hos os, når du besøger hjemmesiden – og hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev.

Kunde hos Chokoman

Som kunde opgiver du en række informationer, f.eks.:

* Dit navn
* Din e-mailadresse
* Dine betalingsoplysninger
* Dit firma
* Evt. din firmaadresse

Oplysningerne håndteres af shop-modulet WooCommerce og opbevares samtidig forsvarligt hos Chokoman.

Hjemmesiden og cookies

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies” – en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende dig, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil eventuelle onsite annoncer og lign. kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du risikerer at siden ikke fungerer optimalt, og der kan være indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Analytics
Google Adwords
Facebook
Linkedin
Instagram

Vi benytter Google Analytics-cookies for at få indsigt i, hvordan de besøgende benytter hjemmesidn og webshoppen. Data deles ikke med nogen, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre hjemmesiden og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke): https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokerer cookies, kan du se en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Indlejret indhold fra andre websteder
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

WordPress, WooCommerce og cookies
Hjemmesiden er bygget i WordPress og udvidet med shop-modulet WooCommerce.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Nyhedsbreve
Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde dig igen. Dette kan du gøre i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved at sende en mail til chokoman@chokoman.dk

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve. De er dermed databehandlere og Chokoman er dataansvarlig.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, behandles dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Oplysningerne bliver kun brugt af Chokoman – og vi videregiver eller sælger dem ikke.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger med adgang fra vores computere, der alle er beskyttet med kodeord.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet eller ved tyveri. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Sletning
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger vi ligger inde med – og selvfølgelig også få slettet dem, hvis ønsket. Kontakt Jørgen Gornitzka på chokoman@chokoman.dk.

Back To Top