skip to Main Content
"Mit navn er Jørgen - og jeg er chokoman!"

Jørgen 'Chokoman' Gornitzka

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, med en dyb passion for god chokolade.
Med formålet at bringe chokoladeglæde ud til danskerne. Specielt igennem kurser og en Webshop med alt til fremstilling af fyldt chokolade og flødeboller.
Som danmarks eneste fuldtids underviser i chokolade, har jeg fornøjelsen af over 100 kurser hvert år, så det er gennemprøvede populære og produkter der tilbydes.

 

Efter en mangeårig interresse for chokolade, forlod jeg mit job som udviklingsingeniør så hobby kunne blive erhverv. Undervejs blev færdighederne skærpet på kurser og chokoladeakademier i ind og udland.

 

Brug kurserne som en sød og sjov oplevelse, mens man får styr på hvordan flødeboller eller fyldt chokolade bliver til. I får et godt hæfte med, så kunsten kan gentages derhjemme.

På chokoladesmagninger får man udover smagen af meget lækker chokolade, en underholdende indførsel i chokolade med en personlig vinkel.

Webshoppen indeholder de redskaber og råvarer jeg selv bruger, fra gode forme og hårdført chokoladetermometer over lækre Valrhona chokolader til marcipan og nougat i fantastiske kvaliteter.

Back To Top