skip to Main Content

Fyldt chokolade - nemt

En genvej til fyldt chokolade

Chokoman (Jørgen Gornitzka) vil føre jer ind i chokoladens verden, på en underholdende og let forståelig vis.

Efter en kort introduktion, hvor der smages og lyttes, vælges imellem en overflod af spændende chokoladeprojekter, som 2-3 mands team hygger sig med at fremstille.

Trøffelkugler er en nem genvej til fyldt chokolade. Her slipper man for arbejdet med chokoladeforme, men kan direkte fylde sit lækre fyld i færdige chokoladekugler, som efter et overtræk og dekoration, ligner og smager fantastisk.

En mangfoldighed af fyld, viser variationen i smagsudtrykket som god chokolade dækker over. Til slut fordeles den lækre chokolade, så alle kan smage de forskellige kunstværker.

Undervejs foregår det behørigt påklædt med chokoladefarvede forklæder, og sammen med chokoladen i fin emballage, hjemtages også en opskriftsbog med mange tips og trick til den efterfølgende gentagelse i sit eget køkken.

Allerførst tak for et supergodt kursus i lørdags (Stenlille Apotek). Jeg synes du er meget generøs med din viden og erfaringer. Vi nåede at få et indtryk af mange aspekter af chokoladens mysterier. Jeg er meget begejstret for de smagsoplevelser, du gav os. NU ved jeg, hvordan marcipan skal smage 🙂 Og nu ved jeg også hvorfor jeg aldrig har været helt vild med marcipan før nu. Det samme kan jeg sige om nougat. Og det var spændende at opleve, hvad salt gør ved smagen af karamel. Jeg kunne blive ved…
Lone Korsbæk |  Stenlille Apotek
Vi havde igen en alletiders aften i selskab med Jørgen fra Chokoman.dk. Der blev lavet lækre fyldte chokolader og konfekt til den store guldmedalje, og undervejs blev vi kyndigt vejledt igennem hele processen. Der manglede ikke noget, og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang vi har haft besøg af Chokoman.dk.
Brian Sandager | Boligselskabet Sjælland
Tak for en fantastisk chokoladeoplevelse. Det var meget spændende at få baggrundsviden om kakaobønnen, chokolade, kvalitet, temperaturer og en masse fif til at slutresultatet bliver lige så flot og velsmagende som Peter Beier eller Frederiksberg Chokolades produkter. De billeder der blev taget af det færdige resultat, har vagt undren i familien da de ikke tror på at det er glade amatører der har produceret disse. Stor ros for din pædagogiske tilgang til emnet.
Pia Christensen | Domea

Vores chokoladeoplevelse: Et helt igennem et fantastisk kursus. Jørgen formår at gøre chokolade spændende og ”levende” med sine historier og ikke mindst med alle smagsprøverne…Vi var 30 personer på kurset og alle var meget begejstret over udbyttet….Alle ,børn som voksne, fik stort udbytte af kurset. Vi kan alle lave flot fyldt chokolade derhjemme nu.
Mette Racher |  Bosch
Kurset levede helt op til forventningerne og lidt til. Vi skabte lækker chokolade i god kvalitet og du skabte en ramme, hvori vi både lærte noget og havde det sjovt på en gang. Det er ikke sidste gang vi ses tror jeg.
Bettina Lysell Faldborg |  Capgemini Sogeti Danmark

Underviseren

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.

Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.

portrait-jorgen-gornitzka
Ved spørgsmål om fyldt chokolade - på den nemme måde

Datoforslag for arrangement (gerne flere forslag)

Kontaktinformationer

Back To Top