Referencer
“Fordelen ved et online kursus der inkluderer temperering af chokolade, er at du skal lære at gøre det selv. Jørgen havde instrukser, selv for dem hvor det gik galt, så de også kom i mål!”
Tesniem El-Merie | Prosa
Tusind tak for et fantastisk arrangement forleden dag. En utrolig spændende oplevelse, både for deltagerne og for os som facilitatorer. Vi lærte meget og fik smagt en masse lækker chokolade.
Deltagerne roste dig til skyerne og var rigtig glade, hvilket vi selvfølgelig sætter stor pris på.
Det var gennemført, lærerigt og sjovt. Vi kan varmt anbefale dig og Chokoman, og det har vi også gjort internt i PROSA 😃
Tesniem El-Merie & Kristine Vind | Prosa
Jeg vil bare sige tusinde tak for et rigtig godt arrangement. Jeg har fået rigtig god feedback her efterfølgende, og det var klart en succes blandt folket.
Du hører bestemt fra mig senere omkring et muligt flødebollekursus 🙂
Jasmin Sharzad | Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet
Overskuddet der lyser ud af chokomanden Jørgen, er med til at sætte den hyggeligste stemning. Og så er det selvfølgelig en bonus, at det er udsøgte råvarer, hvilket man smager igen og igen og igen 😉
Karina Kristensen | Novo Nordisk
Tusind tak for chokoladesmagningen.
Det var meget spændende med alle det informationer omkring ”chokoladens verden”.
Jeg synes det fungerede godt selvom det var over Teams, og vi havde alle sammen en rigtig hyggeligt aften.
Izabelle Laviny | Wissenberg A/S
Tak for en super aften, Jørgen!
Det var mega sjovt og meget hyggeligt og afslappende at lave flødeboller online.
Vi skal helt sikkert lave noget ligedan i det nye år!
Nick Øgendahl | boehringer-ingelheim
Jeg vil endnu engang lige sige mange tak for dagens online chokoladesmagning.
Det var rigtig godt. Vi havde 60 mennesker, som sad med hele vejen igennem – det var super fedt.
Eva Ohlhues | one.com
“Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi både blev klogere på fremstilling af chokolade, chokoladens smag og chokoladens egenskaber – krydret med lækre smagsprøver undervejs. Desuden fik vi gode tips til fremstilling af smuk julekonfekt – og de lækre resultater med hjem.”
Ida Høgstedt | statens institut for folkesundhed
“Vi havde Chokoman på besøg til et 2-timers gå-hjem arrangement for afdelingens medarbejdere og det var en rigtig god og sjov oplevelse.
Der blev lagt ud med at smage på champagne og lækre champagnetrøffelkugler, imens vi fik vist hvordan de skulle laves. I mindre hold skulle vi nu selv fremstille vores egne champagnetrøffelkugler. Resultatet blev flot og velsmagende, så vi kan varmt anbefale Chokoman til et teamarrangement!”
Kirsten Kassø | Boehringer Ingelheim
”Vi havde igen en alletiders aften i selskab med Jørgen fra Chokoman.dk. Der blev lavet lækre fyldte chokolader og konfekt til den helt store guldmedalje, og undervejs blev vi kyndigt vejledt gennem hele processen. Der manglede ikke noget, og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang vi har haft besøg af Chokoman”
Brian Sandager | Boligselskabet Sjælland
“Tak for et super flødebollekursus i onsdags. Vi var alle meget begejstrede. En god blanding af information om chokolade, nyttige tips og teambuilding – og så med et superlækkert resultat! Der var stor interesse for at deltage og ingen blev skuffede, det var en stor succes!For mig som arrangør var det lækkert at jeg ikke skulle forberede noget særligt, det var derfor meget nemt meget at stå for arrangementet.
En rigtig god oplevelse, der allerede har været ønsker om at gentage 😀 ”
Ida Høgstedt | statens institut for folkesundhed
”Vi havde Trøffelkugle-kursus for 45 personer, og det var en stor succes. Der var rigelig af hjælp fra instruktører og et minimum af ventetid ved apparater. Mens chokoladerne størknede kunne vi lave konfekt, så der var masser af velsmagende trøffelkugler og konfekt at tage med hjem. Alt i alt en dejlig aften for alle deltagere”
Michael Monrad Grandal | Symphogen
Vi havde en formidabel eftermiddag med Chokoman i chokoladens tegn.
Med de bedste råvarer – chokolade, marcipan, skum og pynt – blev der livligt fremstillet flødeboller og konfekt. Der manglede bestemt ikke råvarer 🙂 . Det var en virkelig hyggelig og sjov eftermiddag for 18 glade medarbejdere hos Scania.
Birgitte Holst Henriksen | Scania Danmark
Vi oplevede, at Chokoman leverede en passioneret foredrag, fuld af nørderi og kærlighed. At høre Chokoman fortælle om chokolade har forandret vores forhold til chokolade for altid.
Christina Stougaard Hansen | Industriens Uddannelser
Super veltilrettelagt, humoristisk og hyggeligt arrangement, der mere end opfyldte vores forventninger. Selvom spredningen blandt deltagerne både interesse- og aldersmæssigt var stor, var alle være med og havde det både sjovt og hyggeligt. Jørgen var hurtig til at besvare alle spørgsmål der opstod inden dagen og kom med gode ideer til evt. konkurrenceelement. Vi var under hele forløbet trygge ved at overraske 45 kollegaer med Jørgens flødebollekursus. Noget der klart kan anbefales, hvis I gerne vil prøve noget nyt.
Dorte Bøge Christensen | Kolding kommune
Vi bookede Chokoman til vores foreningsårsmøde med stor succes! Chokoman fortalte om bl.a. kakaoproduktion, chokoladefremstilling og chokoladetyper med humor, indlevelse og stor passion. Under chokoladesmagningen fik vi svar på vores spørgsmål om alt fra hvor kakaobønner vokser til fermenteringsmetoder. Chokoman fortalte også om de sundhedsfremmende effekter af chokolade, hvilket var en virkelig spændende. Vi kan varmt anbefale at booke ham.
Josephine Bilsteen | Foreningen for Folkesundhedsvidenskab
Jørgen formår gennem humor og stor viden om chokolade at skabe den rette stemning på hans chokoladekursus. Det var på samme tid hyggeligt og lærerigt og resultaterne talte for sig selv – super flotte og lækre fyldte chokolader. Jeg er sikker på, at mange af deltagerne inden længe igen vil forsøge at gøre kunsten efter i eget køkken.
Ruben Christensen, Undervisningsministeriet