Skip to content

Referencer

“Fordelen ved et online kursus der inkluderer temperering af chokolade, er at du skal lære at gøre det selv. Jørgen havde instrukser, selv for dem hvor det gik galt, så de også kom i mål!”
Tesniem El-Merie | Prosa

 

Tusind tak for et fantastisk arrangement forleden dag. En utrolig spændende oplevelse, både for deltagerne og for os som facilitatorer. Vi lærte meget og fik smagt en masse lækker chokolade.
Deltagerne roste dig til skyerne og var rigtig glade, hvilket vi selvfølgelig sætter stor pris på.
Det var gennemført, lærerigt og sjovt. Vi kan varmt anbefale dig og Chokoman, og det har vi også gjort internt i PROSA 😃
Tesniem El-Merie & Kristine Vind | Prosa

 

Jeg vil bare sige tusinde tak for et rigtig godt arrangement. Jeg har fået rigtig god feedback her efterfølgende, og det var klart en succes blandt folket.
Du hører bestemt fra mig senere omkring et muligt flødebollekursus 🙂

Jasmin Sharzad | Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Overskuddet der lyser ud af chokomanden Jørgen, er med til at sætte den hyggeligste stemning.  Og så er det selvfølgelig en bonus, at det er udsøgte råvarer, hvilket man smager igen og igen og igen 😉

Karina Kristensen | Novo Nordisk

Tusind tak for chokoladesmagningen.
Det var meget spændende med alle det informationer omkring ”chokoladens verden”.
Jeg synes det fungerede godt selvom det var over Teams, og vi havde alle sammen en rigtig hyggeligt aften.
Izabelle Laviny | Wissenberg A/S

Tak for en super aften, Jørgen!
Det var mega sjovt og meget hyggeligt og afslappende at lave flødeboller online.
Vi skal helt sikkert lave noget ligedan i det nye år!
Nick Øgendahl | boehringer-ingelheim

Jeg vil endnu engang lige sige mange tak for dagens online chokoladesmagning.
Det var rigtig godt. Vi havde 60 mennesker, som sad med hele vejen igennem – det var super fedt.
Eva Ohlhues | one.com

“Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi både blev klogere på fremstilling af chokolade, chokoladens smag og chokoladens egenskaber – krydret med lækre smagsprøver undervejs. Desuden fik vi gode tips til fremstilling af smuk julekonfekt – og de lækre resultater med hjem.”
Ida Høgstedt |  statens institut for folkesundhed

“Vi havde Chokoman på besøg til et 2-timers gå-hjem arrangement for afdelingens medarbejdere og det var en rigtig god og sjov oplevelse.
Der blev lagt ud med at smage på champagne og lækre champagnetrøffelkugler, imens vi fik vist hvordan de skulle laves. I mindre hold skulle vi nu selv fremstille vores egne champagnetrøffelkugler. Resultatet blev flot og velsmagende, så vi kan varmt anbefale Chokoman til et teamarrangement!”

Kirsten Kassø | Boehringer  Ingelheim

”Vi havde igen en alletiders aften i selskab med Jørgen fra Chokoman.dk. Der blev lavet lækre fyldte chokolader og konfekt til den helt store guldmedalje, og undervejs blev vi kyndigt vejledt gennem hele processen. Der manglede ikke noget, og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang vi har haft besøg af Chokoman”
Brian Sandager | Boligselskabet Sjælland

 

“Tak for et super flødebollekursus i onsdags. Vi var alle meget begejstrede. En god blanding af information om chokolade, nyttige tips og teambuilding – og så med et superlækkert resultat!  Der var stor interesse for at deltage og ingen blev skuffede, det var en stor succes!For mig som arrangør var det lækkert at jeg ikke skulle forberede noget særligt, det var derfor meget nemt meget at stå for arrangementet.
En rigtig god oplevelse, der allerede har været ønsker om at gentage 😀 ”
Ida Høgstedt |  statens institut for folkesundhed

”Vi havde Trøffelkugle-kursus for 45 personer, og det var en stor succes. Der var rigelig af hjælp fra instruktører og et minimum af ventetid ved apparater. Mens chokoladerne størknede kunne vi lave konfekt, så der var masser af velsmagende trøffelkugler og konfekt at tage med hjem. Alt i alt en dejlig aften for alle deltagere”
Michael Monrad Grandal |  Symphogen 

Vi havde en formidabel eftermiddag med Chokoman  i chokoladens tegn.
Med de bedste råvarer – chokolade, marcipan, skum og pynt – blev der livligt fremstillet flødeboller og konfekt. Der manglede bestemt ikke råvarer 🙂 . Det var en virkelig hyggelig og sjov eftermiddag for 18 glade medarbejdere hos Scania.
 Birgitte Holst Henriksen | Scania Danmark

Vi oplevede, at Chokoman leverede en passioneret foredrag, fuld af nørderi og kærlighed. At høre Chokoman fortælle om chokolade har forandret vores forhold til chokolade for altid.

Christina Stougaard Hansen | Industriens Uddannelser

 

Super veltilrettelagt, humoristisk og hyggeligt arrangement, der mere end opfyldte vores forventninger. Selvom spredningen blandt deltagerne både interesse- og aldersmæssigt var stor, var alle være med og havde det både sjovt og hyggeligt. Jørgen var hurtig til at besvare alle spørgsmål der opstod inden dagen og kom med gode ideer til evt. konkurrenceelement. Vi var under hele forløbet trygge ved at overraske 45 kollegaer med Jørgens flødebollekursus. Noget der klart kan anbefales, hvis I gerne vil prøve noget nyt.

Dorte Bøge Christensen | Kolding kommune 

Vi bookede Chokoman til vores foreningsårsmøde med stor succes! Chokoman fortalte om bl.a. kakaoproduktion, chokoladefremstilling og chokoladetyper med humor, indlevelse og stor passion.  Under chokoladesmagningen fik vi svar på vores spørgsmål om alt fra hvor kakaobønner vokser til fermenteringsmetoder.  Chokoman fortalte også om de sundhedsfremmende effekter af chokolade, hvilket var en virkelig spændende. Vi kan varmt anbefale at booke ham.
Josephine Bilsteen | Foreningen for Folkesundhedsvidenskab

Allerførst tak for et supergodt kursus i lørdags (Stenlille Apotek). Jeg synes du er meget generøs med din viden og erfaringer. Vi nåede at få et indtryk af mange aspekter af chokoladens mysterier. Jeg er meget begejstret for de smagsoplevelser, du gav os. NU ved jeg, hvordan marcipan skal smage 🙂 Og nu ved jeg også hvorfor jeg aldrig har været helt vild med marcipan før nu. Det samme kan jeg sige om nougat. Og det var spændende at opleve, hvad salt gør ved smagen af karamel. Jeg kunne blive ved…
Lone Korsbæk |  Stenlille Apotek
Chokoman leverede en god kombination af chokoladeteori og praksis. På kort tid fik vi skabt et godt resultat – trøffelkugler som så meget professionelle ud og som smagte fantastisk! God og anderledes måde at arbejde sammen på. Tak for nogle gode timer!
Camilla Smith Christensen | Halsnæs Kommune
Tak for en fantastisk chokoladeoplevelse. Det var meget spændende at få baggrundsviden om kakaobønnen, chokolade, kvalitet, temperaturer og en masse fif til at slutresultatet bliver lige så flot og velsmagende som Peter Beier eller Frederiksberg Chokolades produkter. De billeder der blev taget af det færdige resultat, har vagt undren i familien da de ikke tror på at det er glade amatører der har produceret disse. Stor ros for din pædagogiske tilgang til emnet.
Pia Christensen | Domea

Du gav en god fortælling om chokoladens historie, som jeg oplevede alle syntes var hyggelig. Fint at lade os smage helt fra bønne til færdigt produkt – (ikke alt smagte lige godt)
Rækkefølgen i smagningen gjorde at forskellen på den ”gode” chokolade og den ”dårlige” blev meget tydelig og jeg synes du evnede at fortælle på en sjov og humoristisk måde.Du havde hyggelige og sjove kommentarer som gjorde at stemningen blev god. Vi er meget tilfredse og vender gerne tilbage til dig.
Nina Durafour | Nordea
Vi havde besøg af Jørgen til et afdelingsarrangement, hvor vi havde ca. 2 timer (et light kursus ind i chokoladens verden).Jørgen er en kompetent og professionel underviser. God til at forklare tingene simpelt og forståeligt. Han er fleksibel, hvad angår længde af kurset, og det var nemt at gå til chokoladen, da Jørgen havde lavet meget af benarbejdet hjemmefra. Så vi kunne koncentrere os det vigtige, nemlig lave fyldte chokolader. Derudover er hans prisniveau bestemt rimeligt! Jeg giver mine varmeste anbefalinger videre.
Sidsel Hansen | Orbicon
Vores chokoladeoplevelse: Et helt igennem et fantastisk kursus. Jørgen formår at gøre chokolade spændende og ”levende” med sine historier og ikke mindst med alle smagsprøverne…Vi var 30 personer på kurset og alle var meget begejstret over udbyttet….Alle ,børn som voksne, fik stort udbytte af kurset. Vi kan alle lave flot fyldt chokolade derhjemme nu.
Mette Racher |  Bosch
Vi havde besøg af Chokoman og lærte at lave lækre flødeboller. Efter gennemgang af teknik og guffen af smagsprøver blev vi sluppet løs i flødebollernes forunderlige verden. Der blev grinet og kreeret flødeboller i massevis – eneste klage var at flødebollerne forsvandt for hurtigt da vi kom hjem.
Elise Dølrath Lauridsen|  elbek & vejrup
Kurset levede helt op til forventningerne og lidt til. Vi skabte lækker chokolade i god kvalitet og du skabte en ramme, hvori vi både lærte noget og havde det sjovt på en gang. Det er ikke sidste gang vi ses tror jeg.
Bettina Lysell Faldborg |  Capgemini Sogeti Danmark

Jørgen formår gennem humor og stor viden om chokolade at skabe den rette stemning på hans chokoladekursus. Det var på samme tid hyggeligt og lærerigt og resultaterne talte for sig selv – super flotte og lækre fyldte chokolader. Jeg er sikker på, at mange af deltagerne inden længe igen vil forsøge at gøre kunsten efter i eget køkken.
Ruben Christensen, Undervisningsministeriet

Back To Top