Skip to content

Champagnechokolade

Chokoman (Jørgen Gornitzka) vil føre jer ind i chokoladens verden, på en underholdende og let forståelig vis.

Her gælder det genvejen til fyldt chokolade, der hedder trøffelkugler. De skal fyldes med den skønneste champagne & chokolade.

Iført et chokoladefarvet forklæde samt et glas champagne og en champagnetrøffelkugle, studeres teknikken, når Chokoman viser hvordan de skal fremstilles.

Så opdeles deltagerne i små hold, der får udleveret en kasse med materialer. Derefter går de i gang, og fremstiller nu selv deres egne champagnetrøffelkugler.

Til slut fordeles holdets champagnechokolade i poser, samt opskriften på dette fantastiske stykke.

Dette fyldte chokoladekursus er af behersket sværhedsgrad, så alle kan være med. Og det er bare sjovere og mere festligt, når opgaven omfatter champagne og guld.

Kurset tager 1 1⁄2 time.

“Vi havde Chokoman på besøg til et 2-timers gå-hjem arrangement for afdelingens medarbejdere og det var en rigtig god og sjov oplevelse.
Der blev lagt ud med at smage på champagne og lækre champagnetrøffelkugler, imens vi fik vist hvordan de skulle laves. I mindre hold skulle vi nu selv fremstille vores egne champagnetrøffelkugler. Resultatet blev flot og velsmagende, så vi kan varmt anbefale Chokoman til et teamarrangement!”

Kirsten Kassø | Boehringer  Ingelheim

Underviseren

Chokoman er startet af Jørgen Gornitzka, der er så begejstret for chokolade, at han valgte at arbejde fuldtids med at holde kurser og drive en webshop.

Hans formål er at bringe chokoladeglæde ud til danskerne.

portrait-jorgen-gornitzka

    Ved spørgsmål om champagnechokolade

    Datoforslag for arrangement (gerne flere forslag)

    Kontaktinformationer

    Back To Top